به گزارش پایگاه خبری گرو، محمد مهدی مهدوی با بیان اینکه 43 جایگاه CNG فعال در سطح استان همدان وجود دارد اظهار داشت: تأمین سوخت گاز فشرده طبیعی برای خودروها در این جایگاهها به میزان روزانه 380 تا 445 هزار متر مکعب سوخت مصرف میشود.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان بیان کرد: در بخش جایگاههای CNG در مجموع 22.8 میلیارد تومان بدهی وجود دارد و با توجه به اینکه بخشی از جایگاهها در اختیار شهرداریها و بخشی در اختیار بخش خصوصی است، متأسفانه در بخش جایگاههایی که در اختیار شهرداری است 19 میلیارد تومان بدهی وجود دارد.
مهدوی افزود: 3.8 میلیارد تومان بدهی شرکت گاز در بخش جایگاههای CNG مربوط به بخش خصوصی وجود دارد و میتوان گفت بخش خصوصی خیلی بهتر به تعهدات خود عمل کرده و مطالبات دولت را پرداخت میکنند.
وی گفت: متأسفانه شهرداریها کارمزد خود را نقداً از مردم دریافت میکنند ولی سهم دولت را که به عنوان امانت نزد آنها است را برداشت کرده و سهم دولت را واریز نمیکنند که این موضوع از مشکلات جدی شرکت گاز است.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان اظهار داشت: 14.7 میلیارد تومان از بدهی جایگاهها مربوط به شهرداریها است که در ملایر و نهاوند قرار دارد. جایگاه CNG شهرداری نهاوند به تنهایی 5.8 میلیارد تومان به شرکت گاز بدهی دارد.
مهدوی عنوان کرد: 74 درصد از بدهی کلی جایگاهها متعلق به سه جایگاه شهرداریها است و همچنان این مشکل وجود دارد و تنها کاری که توانستهایم انجام دهیم وصول گاز بهای جاری بوده است و بدهی مهرو مومهای قبل علیرغم برگزاری جلسات مختلف و انعکاس به سازمانهای نظارتی چون دیوان محاسبات، سازمان بازرسی، معاونت پیشگیری از جرائم دادگستری و طرح در کمیته وصول مطالبات استانداری و غیره همچنان وصول نشده است.
وی با اعلام اینکه سه جایگاه در شهرستانهای نهاوند و ملایر بدهکاران اصلی شرکت گاز همدان در این بخش محسوب میشوند، بیان کرد: مطالبات این جایگاهها هفت الی هشت سال است که باقی مانده و تنها هنر ما این بوده که توانستیم مطالبات جاری را دریافت کنیم.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه این جایگاهها متعلق به شهرداریهای ملایر و نهاوند است، عنوان کرد: شرکت گاز استان همدان با جایگاههای خصوصی که به صورت خصوصی مدیریت میشوند مشکلی ندارد و مشکل اصلی شرکت گاز همدان با جایگاههای متعلق به شهرداری است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما