به گزارش پایگاه خبری گرو، علیرضا نثاری اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون تعداد 670 فقره پرونده مقاومسازی مسکن روستایی در شهرستان نهاوند به بانک معرفی شدهاند که از این تعداد 428 پرونده منجر به عقد قرارداد شده است و تعداد 150 پرونده نیز پایان کار دریافت کردهاند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر هزار و 150 فقره پرونده متقاضی مقاومسازی مسکن روستایی در شهرستان تکمیل شده است که آماده معرفی به بانک هستند که برای معرفی این تعداد به بانک منتظر ابلاغ سهمیه از استان هستیم.
نثاری افزود: در شهرستان نهاوند در مجموع 23 هزار و 300 واحد مسکن روستایی وجود دارد که از این تعداد تاکنون 15 هزار و 300 واحد مسکن روستایی مقاومسازی شده است.
وی عنوان کرد: بانکهای عامل شهرستان در پرداخت تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی برای گرفتن ضمانتنامه بانکی سختگیری میکنند که همین امر باعث میشود مردم از مقاوم سازی منزل مسکونی خود منصرف شوند.
سرپرست بنیاد مسکن نهاوند بیان کرد: در سال 95 نیز در شهرستان نهاوند 500 واحد مسکن روستایی مقاوم سازی شد که در مجموع با حمایتهای انجام شده تاکنون حدود 72 درصد از واحدهای مسکن روستایی در شهرستان نهاوند مقاومسازی شدهاند.
وی با بیان اینکه میانگین مقاومسازی واحدهای مسکن روستایی در نهاوند بیش از دو برابر میانگین کشوری است، تاکید کرد: میانگین مقاومسازی واحدهای مساکن روستایی در کشور حدود 32 درصد است ولی در شهرستان نهاوند این میانگین در حدود 70 درصد است و این نشان میدهد که شهرستان نهاوند در سالهای گذشته حداکثر استفاده را از این موقیعت کرده است و در این زمینه موفق عمل کرده است.
نثاری اظهار داشت: بانکهای عامل شهرستان در پرداخت تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی برای گرفتن ضمانتنامه بانکی سختگیری میکنند که همین امر سبب میشود مردم از مقاوم سازی منزل مسکونی خود منصرف شوند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در سالهای گذشته بانکهای عامل برای پرداخت تسهیلات مقاوم سازی به متقاضیان سفته زنجیرهای را در نظر گرفته بودند مردم استقبال خوبی داشتند ولی در چهار سال اخیر بانکهای عامل پرداخت تسهیلات را منوط به ارائه ضمانتنامه معتبر کردهاند و همین امر باعث شده است که مردم شهرستان از مقاومسازی واحدهای مسکن روستایی استقبال چندانی نکند و روند مقاومسازی واحدهای روستایی در شهرستان کند شود.
سرپرست بنیاد مسکن نهاوند افزود : در صورتی که تسهیلات مسکن روستایی به روال سالهای گذشته پرداخت میشد تاکنون حدود 85 درصد از واحدهای مسکن روستایی شهرستان نهاوند مقاومسازی میشدند.
نثاری عنوان کرد: طبق مصوبه هیئت وزیران تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی از 15 میلیون تومان به 20 میلیون تومان افزایش یافته است و در صورتی که همکاری بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات مقاومسازی بیشتر باشد روند مقاومسازی واحدهای روستایی شهرستان با سرعت بیشتری انجام میشود.
وی به زلزلهخیز بودن نهاوند اشاره کرد و گفت: با توجه به قرار گرفتن شهرستان نهاوند بر روی گسل زلزله ضرورت مقاومسازی همه واحدهای روستایی شهرستان به شدت احساس میشود و از بانکهلی عامل تقاضا داریم که در پرداخت تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی برای گرفتن ضمانتنامه سختگیری نکنند و همکاری بیشتری داشته باشند.
نثاری عنوان کرد: امیدورایم با ابلاغ سهمیه بیشتر مقاومسازی واحدهای مسکن روستایی برای شهرستان و با همکاری بیشتر بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات مقاومسازی در چند سال آینده بتوانیم 100 درصد واحدهای مسکن روستایی شهرستان نهاوند را مقاومسازی کنیم./تسنیم
انتهای پیام/
دیدگاه شما