به گزارش پایگاه خبری گرو، مومنعلی دارابی در این مراسم گفت: به دلیل اهمیت مسئله تغذیه سالم یک روز را در دنیا بهعنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است که این روز بهافتخار تأسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ میلادی نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته میشود و به مسائل پایهای غذا میپردازند.
وی اظهار داشت: در این روز سازمانهای بینالمللی مرتبط بهمنظور برقراری روابط درزمینهٔ کشاورزی و زمینهسازی برای جلوگیری از فقر، گرسنگی و جلوگیری از نابودی محیطزیست، استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فنآوری از کشورهای توسعهیافته به کشورهای درحالتوسعه که موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم میشود راهکارهایی را ارائه و فعالیتهای را انجام میدهند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند افزود: در کشور ما نیز هرسال مصادف با این روز بسیاری از سازمانهایی که بهطور مستقیم یا غیرمستقیم با مسائل غذا، تهیه و تأمین آن در ارتباط هستند بخشی از چالشهای مربوط به آن را موردبررسی قرار میدهند و طرحهای تحقیقاتی و راهکارهایی که میتواند در بهبود وضعیت تغذیه هر جامعه نقش داشته باشد، مطرح و برنامههای جدید به سازمانهای مربوط ابلاغ میشود.
وی بیان داشت: در همین راستا واحد غذا و دارو ستاد شبکه نهاوند نیز به مناسبت روز جهانی غذا نمایشگاهی را در محل این ستاد برای شهروندان برپا کرده است و جشنواره غذای سالم را نیز برگزار کرد.
دارابی گفت: در این نمایشگاه آموزش نشانگرهای تغذیهای، نشانگرهای ایمنی و سلامت محصولات، برچسب اصالت و سلامت برای آگاهی مردم و چند بخش دیگر برای بازدید علاقهمندان به نمایش درآمده است.
وی در ادامه به اهمیت موضوع استفاده از غذای سالم اشاره کرد و اظهار داشت: اگر در سنین کودکی آموزشهای استفاده از غذاهای سالم به کودکان و خردسالان داده شود و آنها به این امر ترغیب شوند قطعاً جامعهای سالم خواهیم داشت که موضوع تغذیه سالم دران نهادینهشده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما