به گزارش پایگاه خبری گرو، امیررضا یوسفیان در جلسه رونمایی از ماشینآلات ناوگان شهرداری نهاوند که در محل سالن جلسات این شهرداری برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به فرسودگی و هزینههای سنگین تعمیر و نگهداری ماشینآلات، دستگاههای موجود، دیگر جوابگوی نیاز شهر نهاوند نیست.
وی تصریح کرد: به منظور افزایش راندمان کاری و بهرهوری بیشتر، شهرداری نهاوند با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال اقدام به تجهیز و نوسازی ناوگان موتوری کرده است.
یوسفیان افزود: با اجرای این طرح هزینههای جاری تعمیر و نگهداری ماشینآلات تا حد قابل توجهی کاهش مییابد و پروژههای شهری نیز در کوتاهترین زمان ممکن و با قیمت تمام شده پایینتر انجام میشود و نوسازی این ناوگان سرمایهگذاری روی زیرساختها است که باعث بهبود و توسعه شهری میشود.
شهردار نهاوند عنوان کرد: هزینههای تعمیر و نگهداری ماشینآلات فرسوده شهرداری ماهانه بیش از 150 میلیون تومان است که با ارتقاء شاخصهای خدمت، بهرهوری و استاندارسازی در مدیریت شهری نهاوند هزینه تعمیر دو سال ناوگان موجود را صرف خریداری 17 دستگاه ماشینآلات کردیم.
وی بیان کرد: این دستگاهها به دلیل طراحی اصولی کارشناسان سازمان خدمت موتوری و بهرهگیری از توان تولید داخل، دارای کارکردهای موثرتری نسبت به ماشینهای قدیمی میباشند و تا 25 سال آینده نیز این ناوگان با خدمات رسانی بهینه، استانداردهای خدماتی و عمرانی را پوشش میدهد.
یوسفیان با اشاره به اینکه استفاده از این ماشینآلات نوین سبب کاهش و مدیریت هزینهها میشود، گفت: با وارد شدن این دستگاهها به ناوگان سازمان خدمات موتوری، هزینههای تعمیر و نگهداری ماشینآلات شهرداری تا 50 درصد کاهش و درآمد پایداری را برای سازمان ایجاد میکند.
وی اظهار داشت: با توجه به اعمال سیاستهای توسعهای جدید در شهرداری نهاوند و اجرای طرحهای مختلف از جمله طرح جامع خودرویی برای تجهیز و نوسازی ناوگان موتوری، میتوان به کیفیت پروژهها امیدوار بود اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.
شهردار نهاوند با اشاره به توسعه روزافزون شهر نهاوند تصریح کرد: تلاش ما این است که از ظرفیت موجود در راستای توسعه مطلوب شهر در بخشهای مختلف به بهترین شیوه ممکن بهرهبرداری شود.
وی حمل و نقل را یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در ارتقای کیفیت شهرنشینی برشمرد و افزود: سامانه حمل و نقل سالم سبب کاهش خطرات آلودگی هوا، افزایش رضایت شهروندی، کاهش تصادفات و ارتقاء اقتصاد خانواده و اقتصاد شهری میشود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما