به گزارش پایگاه خبری گرو، احمد باقری در نشست خبری با خبرنگاران نهاوند با اشاره به اینکه کار برداشت سیبزمینی پاییزه از ابتدای مهرماه آغاز میشود و تا پایان آبانماه ادامه مییابد، گفت: سال گذشته به علت بارشهای زودرس پاییزی و قیمت پایین این محصول، کشاورزان نهاوندی زیان زیادی دیدند و با مشکلاتی مواجه شدند که ارزانی این محصول نیز گره کار آنها را بیشتر کرد.
وی با اشاره به اینکه کشاورزان نگران قیمت پایین محصول سیبزمینی هستند، بیان کرد: امسال سطح زیرکشت این محصول نسبت به سال گذشته کاهش یافته و به 500 هکتار رسیده که به طور متوسط از هر هکتار سیبزمینی50 تن محصول برداشت میشود و اگر صادرات سیبزمینی به کشورهای همسایه صورت بگیرد، روی قیمت تاثیر بسزایی دارد.
باقری با بیان اینکه 2320 دستگاه سبک و سنگین، تراکتور و به همراه دیگر ادوات مکانیزه محصول سیبزمینی کشاورزان را جمعآوری و برداشت میکنند، افزود: سیبزمینی تولیدشده در شهرستان نهاوند با توجه به استفاده از کودهای مرغوب دامی و ریزمغذی از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است و بیشترین کشت این محصول در شهرهای فیروزان، برزول، گیان، مرکزی، جهانآباد و فارسبان قرار دارد.
وی عنوان کرد: هدف ما در کشاورزی مشاوره دادن به کشاورزان، بالا بردن راندمان تولید، استفاده از کشت محصولات کمآببر، بهکارگیری تجهیزات پیشرفته و مکانیزاسیون و ... است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما