تازه های سایت

کد مطلب: 27921
29. مهر 1395 - 11:51
رئیس مرکز بهداشت نهاوند گفت: نخستین جشنواره غذای سالم با اهدای جایزه به 13 نفر از برگزیدگان به پایان رسید.

به گزارش پایگاه خبری گرو، طیبه سیاوشی در مورد این جشنواره گفت: باهدف ترویج غذای سالم و مقوی در بین خانواده‌های نهاوندی جشنواره تهیه غذای سالم در مرکز بهداشتی و درمانی منطقه گوشه نهاوند برگزار شد.

وی اظهار داشت: در این جشنواره که با استقبال خانواده‌های نهاوندی برگزار شد با همکاری واحد بهداشت خانواده این مرکز و گروه تغذیه و آموزش به حاضرین در مورد پخت غذاهای سالم و دارای انرژی آموزش‌هایی ارائه شد.

رئیس مرکز بهداشت نهاوند افزود: جشنواره غذای سالم با همکاری سایر کارکنان این مرکز برای علاقه‌مندان و خانواده‌ها در جهت آموزش، فرهنگ‌سازی و آشنایی بیشتر مردم باارزش و اهمیت غذای سالم در زندگی برگزار شد.

وی تنوع و تعادل در تغذیه سالم را 2 اصل بسیار مهم عنوان کرد که می‌تواند در سلامت فرد، خانواده، جامعه و طول عمر مؤثر باشد و گفت: مشارکت در این جشنواره منجر به آگاهی بیشتر نسبت به داشتن جامعه‌ای شاداب‌تر، بانشاط‌تر و پویاتر می‌شود.

سیاوشی بیان داشت: روش صحیح پخت غذا، معرفی غذای سالم، توجه به آشپزی سنتی و تغذیه سالم در خانواده‌ها از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی گفت: در پایان این جشنواره پس از داوری به ۱۳ نفر از شرکت‌کنندگان جوایزی اهدا شد.

 

1009001

1009006

1009005

1009003

1009007

انتهای پیام/

478625

دیدگاه شما