تازه های سایت

کد مطلب: 27921
29. مهر 1395 - 11:51
رئیس مرکز بهداشت نهاوند گفت: نخستین جشنواره غذای سالم با اهدای جایزه به 13 نفر از برگزیدگان به پایان رسید.

به گزارش پایگاه خبری گرو، طیبه سیاوشی در مورد این جشنواره گفت: باهدف ترویج غذای سالم و مقوی در بین خانواده‌های نهاوندی جشنواره تهیه غذای سالم در مرکز بهداشتی و درمانی منطقه گوشه نهاوند برگزار شد.

وی اظهار داشت: در این جشنواره که با استقبال خانواده‌های نهاوندی برگزار شد با همکاری واحد بهداشت خانواده این مرکز و گروه تغذیه و آموزش به حاضرین در مورد پخت غذاهای سالم و دارای انرژی آموزش‌هایی ارائه شد.

رئیس مرکز بهداشت نهاوند افزود: جشنواره غذای سالم با همکاری سایر کارکنان این مرکز برای علاقه‌مندان و خانواده‌ها در جهت آموزش، فرهنگ‌سازی و آشنایی بیشتر مردم باارزش و اهمیت غذای سالم در زندگی برگزار شد.

وی تنوع و تعادل در تغذیه سالم را 2 اصل بسیار مهم عنوان کرد که می‌تواند در سلامت فرد، خانواده، جامعه و طول عمر مؤثر باشد و گفت: مشارکت در این جشنواره منجر به آگاهی بیشتر نسبت به داشتن جامعه‌ای شاداب‌تر، بانشاط‌تر و پویاتر می‌شود.

سیاوشی بیان داشت: روش صحیح پخت غذا، معرفی غذای سالم، توجه به آشپزی سنتی و تغذیه سالم در خانواده‌ها از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی گفت: در پایان این جشنواره پس از داوری به ۱۳ نفر از شرکت‌کنندگان جوایزی اهدا شد.

 

1009001

1009006

1009005

1009003

1009007

انتهای پیام/

478625

دیدگاه شما

شبکه اطلاع رسانی دانا
پیش بینی آب و هوای نهاوند
پایگاه اطلاع رسانی بانوان همدان
پایگاه اطلاع رسانی ورزش همدان
پایگاه خبری بهارانه شهرستان بهار
سایت خبری جهاد پرس
پایگاه خبری آوای سید جمال اسد آباد
پایگاه خبری آوای فامنین
کانال پایگاه خبری گرو در تلگرام