به گزارش پایگاه خبری گرو، طیبه سیاوشی در مورد این جشنواره گفت: باهدف ترویج غذای سالم و مقوی در بین خانوادههای نهاوندی جشنواره تهیه غذای سالم در مرکز بهداشتی و درمانی منطقه گوشه نهاوند برگزار شد.
وی اظهار داشت: در این جشنواره که با استقبال خانوادههای نهاوندی برگزار شد با همکاری واحد بهداشت خانواده این مرکز و گروه تغذیه و آموزش به حاضرین در مورد پخت غذاهای سالم و دارای انرژی آموزشهایی ارائه شد.
رئیس مرکز بهداشت نهاوند افزود: جشنواره غذای سالم با همکاری سایر کارکنان این مرکز برای علاقهمندان و خانوادهها در جهت آموزش، فرهنگسازی و آشنایی بیشتر مردم باارزش و اهمیت غذای سالم در زندگی برگزار شد.
وی تنوع و تعادل در تغذیه سالم را 2 اصل بسیار مهم عنوان کرد که میتواند در سلامت فرد، خانواده، جامعه و طول عمر مؤثر باشد و گفت: مشارکت در این جشنواره منجر به آگاهی بیشتر نسبت به داشتن جامعهای شادابتر، بانشاطتر و پویاتر میشود.
سیاوشی بیان داشت: روش صحیح پخت غذا، معرفی غذای سالم، توجه به آشپزی سنتی و تغذیه سالم در خانوادهها از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی گفت: در پایان این جشنواره پس از داوری به ۱۳ نفر از شرکتکنندگان جوایزی اهدا شد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما