تازه های سایت

کد مطلب: 27746
4. مهر 1395 - 8:08
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به غیرفعال بودن ۱۱ واحد صنایع تبدیلی گفت: عمده مشکلات صنایع تبدیلی در شهرستان نهاوند بالا بودن نرخ سود تسهیلات بانکی، کمبود سرمایه در گردش و موقعات بانکی است.

به گزارش پایگاه خبری گرو، احمد باقری با اعلام این خبر گفت: صنایع تبدیلی شهرستان نهاوند شامل واحدهای کشتارگاه صنعتی دام و طیور، صنایع لبنی، سردخانه میوه، صنایع بسته‌بندی، کارخانه آرد، کارخانه روغن نباتی، واحدهای تولید آبمیوه و کمپوت، واحدهای تولید خوراک دام، بسته‌بندی میوه و خشکبار و کارخانه تولید مالت است.

وی تصریح کرد: بیشترین صنایع تبدیلی در شهرستان نهاوند را صنایع تبدیلی لبنی تشکیل می‌دهد و در حال حاضر 11 واحد صنایع تبدیلی در شهرستان نهاوند فعالیت دارند و 9 واحد غیرفعال هستند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند افزود: با توجه به اینکه شهرستان نهاوند قطب مهم  کشاورزی و دامپروری در استان همدان است از همین رو ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی برای رونق اقتصادی و شکوفایی شهرستان نهاوند لازم و ضروری است.

وی  با بیان اینکه توسعه صنایع تبدیلی در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش مهم و مؤثری دارند، تأکید کرد: با توجه به اینکه وجود واحدهای صنایع تبدیلی در شهرستان سبب افزایش ارزش افزوده برای محصولات کشاورزی می‌شود و‌ در این راستا برای اشتغال‌زایی گسترش صنایع تبدیلی و حل مشکلات این واحدها  مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

باقری در ادامه به مشکلات واحدهای صنایع تبدیلی شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: عمده مشکلات صنایع تبدیلی در شهرستان نهاوند بالا بودن نرخ سود تسهیلات بانکی، کمبود سرمایه در گردش و موقعات بانکی است و در این راستا برای حل مشکلات واحدهای صنایع تبدیلی جلسات مختلفی با حضور مسئولان استانی، شهرستانی و بانک‌های عامل برگزار شده است و در کارگروه رفع موانع تولید پرونده تک تک این واحدها مورد بررسی قرار گرفته است و تصمیمات خوبی برای حل مشکل این واحدها گرفته شده است.

وی بیان کرد: چون صاحبان اکثر این واحدها برای راه‌اندازی صنایع تبدیلی وام‌هایی با سود بالا دریافت کرده‌اند در باز پرداخت تسهیلات با مشکل مواجهه شده‌اند که امیدواریم با همکاری بانک‌های عامل تنفس برای پرداخت  تسهیلات بانکی به این واحدها داده شود تا این واحدها بتوانند مجددا به خط تولید برگردند.‌

 رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند تصریح کرد: واحدهای صنایع تبدیلی غیرفعال برای راه‌اندازی مجدد به تسهیلات و سرمایه در گردش نیاز دارند که امیدواریم با همکاری همه مسئولان مربوطه و بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات و کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی شاهد راه‌اندازی مجدد این واحدها باشیم.

انتهای پیام/

478625

دیدگاه شما