سلامتی افزود: اداره بهزیستی باید با توجه به تعیین مهلت و آییننامه قانونی کمپها را مجاب کند تا آبان ماه سال جاری نسبت به جذب پزشک و روانشناس در کمپها اقدام کنند.
وی با بیان اینکه باید آموزش ها و ترک معتادان هدفمند و اصولی انجام گیرد، تأکید کرد: برگزاری کلاسهای مهارت زندگی برای جامعه روستایی در بحث پیشگیری از اعتیاد موثر است.
رئیس اداره بهزیستی نهاوند نیز با بیان اینکه خروجی کمپهای ترک اعتیاد نهاوند طی ۴ ماهه ابتدای سال جاری ۲ نفر است، گفت: در شهرستان نهاوند ۸ کمپ ترک اعتیاد فعالیت دارند که یک مرکز آن ویژه بانوان است.
داریوش سلگی بابیان اینکه خروجی این کمپها ماهانه ۳۲۰ تا ۳۵۰ نفر است، گفت؛ طی سال گذشته ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از کمپهای ترک اعتیاد شهرستان خارجشدهاند.
وی افزود: این تعداد خروجی با توجه به اینکه برخی افراد برای چندمین بار از کمپها خارج میشوند و مجدداً به دام اعتیاد میافتند به معنای بهبودیافته به این تعداد نیست.
وی آمار خروجی از کمپهای نهاوند را طی ۴ ماهه ابتدایی سال جاری را یک هزار و ۲۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: در راستای حمایت از معتادان بهبودیافته نیز اقداماتی توسط دولت و سازمان بهزیستی کشور و فنی و حرفهای در حال اجرا است.
وی گفت: بهبودیافتگان مواد مخدر پس از گرفتن آزمایش از آنها و تایید سلامت از وام ۹ تا ۱۵ میلیون تومانی اشتغال بهشرط داشتن مهارت فنی و حرفهای بهره مند میشوند.
وی عنوان کرد: در سال ۹۴ مبلغ ۹۵۰ میلیون تومان تسهیلات خوداشتغالی به واجدین شرایط پرداختشده است.
داریوش سلگی افزود: به ۱۸نفر از معتادانی که از طریق متادون درمانی ترک کردهاند نیز ۵۰ هزار تومان یاری برگ اعطاشده است.
وی ادامه داد: در شهرستان نهاوند ۱۱ مرکز متادون تراپی تخصصی وجود دارد که یک مرکز آن بهصورت دولتی در مرکز بهداشت نهاوند فعالیت دارد و سایرین بهصورت خصوصی کار میکنند.
رئیس مرکز فنی و حرفه نهاوند نیز گفت: در سال ۹۴ برای بیش از ۹۰ نفر از بهبودیافتگان مواد مخدر دوره مهارت فنی و حرفهای برگزار شده است.
احد الله ترکمان گفت: در ۴ماهه نخست سال جاری نیز۳۸ نفر تحت آموزش و مهارت قرارگرفتهاند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما