وی با اشاره به اینکه تقسیم وظایف به خوبی انجام نشده است، گفت: باید آموزش و پرورش به همراه بهزیستی متولیان اصلی پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر باشند که متاسفانه در این راستا آموزش پرورش تنها برای جامعه هدف خود موثر بوده و در جامعه اثربخشی چندانی ندارد.
وی با اظهار به اینکه وقتی شغل و فضاهای مناسب در شهر موجود باشد هیچگاه جوانان به انحراف راه پیدا نحواهند کرد، گفت: متاسفانه در تمامی زمینه های پیشگیری کارشکنی هایی در تمامی سطوح صورت می گیرد.
وی اظهار کرد: فلسفه حضور فنی و حرفه ای در این کارگروه برگزاری دوره های آموزش و ایجاد مهارت در بهبود یافتگان اعتیاد است چراکه ایجاد شغل های کوچک برای رهایی یافتگان ضروری بوده و از بازگشت به وضعیت قبل جلوگیری می کند.
وی گفت: در سال جاری ۱۱۰ میلیون ریال برای برگزاری دوره های فنی و حرفه ای به مراکز فنی و حرفه ای نهاوند تخصیص داده شده است.
وی نقش فرهنگ را نیز موثر برشمرد و گفت: گروه های تئاتر و هنرمندان باید وارد عرصه مبارزه و پیشگیری مواد مخدر شوند.
وی مهم ترین رسالت و وظیفه را بر گردن رسانه ها و مطبوعات دانست و گفت: باید در این راستا مطبوعات تنفر آفرینی نسبت به موضوع دلشته باشند.
وی با بیان اینکه بهزیستی باید فعال تر از پیش در بحث پیشگیری ورود پیدا کند، گفت: خوشبخانه مراکز «ان ای» تاثیر گذاری بدی در جامعه نداشته و اینکه خود مراقبتی را در دستور و اهم فعالیت های خود قرار داده اند قابل توجه است.
فرماندار نهاوند با اشاره به اینکه تنها جلسات ستادی برای مبارزه و پیشگیری کار ساز و چاره نیست، گفت: ۲۵ اسفند سال گذشته دستور العمل جدیدی برای کمپ ها به منظور کیفی سازی خدمات ابلاغ شده است.
حمیدوند حضور پزشک، روانشناس، روانپزشک و مددکار را در قانون جدید برای مراکز کمپ ترک اعتیاد الزامی دانست و گفت: در نهاوند دو کمپ بر اساس دستورالعمل جدید در حال فعالیت هستند.
وی با انتقاد از روند برگزاری جلسات گفت: باید افراد با اطلاعات کافی در جلسات حضور داشته باشند تا از تکرار مکررات پرهیز شود.
وی آمار افزایش کشفیات مواد مخدر شهرستان نهاوند را ۳۴ درصد دانست و گفت: در این راستا دستگیری قاچاقچیان ۲۲ درصد، جمع آوری معتادان ۲۳ درصد و تشکیل پرونده در این راستا ۳۵ درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما