به گزارش سایت گرو، کریم حمیدوند درباره مشکل بوجود آمده برای قصابان نهاوند اظهار داشت: در چند روز گذشته قصابان نهاوند نسبت به نگهداری ۲۴ ساعته گوشت در محل پیش سرد کشتارگاه اعتراض داشتند.
وی اظهار کرد: قصابان مدعی بودند نگهداری ۲۴ ساعته گوشت بعد از کشتار در محل پیش سرد سردخانه موجب تغییر رنگ گوشت می شود و در نهایت ظاهر گوشت مورد پسند مشتری واقع نمی شود.
فرماندار نهاوند ادامه داد: در بازدیدی که به همراه نماینده قصابان و کارشناس بهداشت از محل کشتارگاه صنعتی نهاوند بعمل آمد مشخص شد، نگهداری ۲۴ ساعته گوشت در سردخانه بعلت مسائل بهداشتی است و گوشت باید ۲۴ ساعت در دمای پایین بماند تا تغییر اسیدی گوشت انجام شود و میکروب ها از بین برود.
وی افزود: مراتب اعتراض قصابان نهاوند از اجرای این عمل به استان منعکس شد که در نهایت مقرر شد در جلسه ای با حضور نماینده قصابان این مشکل برطرف و حل شود.
حمیدوند در پایان با اشاره به اینکه مشکل کشتار دام سنگین در نهاوند برطرف شده است و قصابان همچنان به عرضه گوشت به مردم ادامه خواهند داد گفت: قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفند و گاو در بازار یک هزار تومان کاهش یافته است که قیمت های جدید روز شنبه توسط اداره صنعت و معدن و تجارت به اطلاع مردم خواهد رسید.
انتهای پیام/
دیدگاه شما