وی گفت: در شهرستان نهاوند 17 هزار و 500 بهرهبردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند و این شهرستان از نظر تعداد بهرهبردار بخش کشاورزی رتبه چهارم استان را دارد.
رئیس جهاد کشاورزی نهاوند با بیان اینکه این شهرستان از نظر میزان تولیدات اصلی و فرعی انواع محصولات کشاورزی رتبه پنجم را در استان دارد، افزود: از نظر کیفیت محصولات کشاورزی نیز رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
باقری به سطح زیر کشت این محصولات در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: در شهرستان نهاوند سطح زیر کشت گندم آبی 12 هزار هکتار، گندم دیم 8 هزار هکتار، جو آبی 5 هزار هکتار و محصول جو دیم نیز 7 هزار و 500 هکتار است.
وی ادامه داد: سطح زیر کشت کلزا 200 هکتار، چغندرقند 3 هزار و 500 هکتار، ذرت دانهای 2 هزار و 500 هکتار، گشنیز 5 هزار و 500 هکتار، ذرت علوفهای 500 هکتار، آفتابگردان 500 هکتار، علوفه 3 هزار و 500 هکتار است که این محصولات از کشتهای زراعی عمده شهرستان به شمار میروند.
باقری به کشت گیاهان دارویی در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: 40 هکتار انواع گیاهان دارویی در سطح شهرستان از قبیل گل همیشه بهار، گل محمدی، سیر، زعفران، گل گاوزبان و کاسنی کشت میشود.
وی یکی از اهداف شهرستان را افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی دانست که پیشبینی میشود امسال سطح زیر کشت این گیاهان 10 درصد افزایش یابد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند در پایان سخنانش از پیشبینی برداشت 160 هزار تن محصول چغندر قند خبر داد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما