به گزارش سایت گرو، حجتالاسلام مغیثی امامجمعه نهاوند در این مراسم گفت: زکات یکی از واجبات مالی و عبادی دین اسلام است که در آیات متعددی در قران کریم به پرداخت زکات و آثار اجتماعی پرداخت زکات اشارهشده است.
وی اظهار کرد: اهمیت پرداخت زکات در دین اسلام به حدی بوده است که در دوران حکومت پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام علی (ع) اکثر گرفتاریها و کمبودها و نیازهای اقتصادی از طریق زکات تأمین میشد.
امامجمعه نهاوند افزود: در دین اسلام عمل به فریضه پرداخت زکات در ردیف مهمترین عبادات قرارگرفته و در بسیاری از موارد همراه با نماز ذکرشده و حتی شرط قبولی نماز به پرداخت زکات منوط شده است.
وی گفت: باید روحانیون و عاملان زکات در سطح شهر و روستاهای نهاوند مردم را به پرداخت زکات تشویق کنند تا با جمعآوری زکات مشکلات محرومان جامعه کاهش یابد.
مغیثی اظهار داشت: بهرهمندی از ظرفیت روحانیون و دهیاران میتواند در راستای ترغیب بیشتر کشاورزان به پرداخت بهموقع زکات موثر باشد که کمیته امداد با همکاری سایر نهادها از این ظرفیت استفاده کند.
در ادامه این مراسم علی کاویانی رئیس کمیته امداد نهاوند نیز گفت: ستاد دریافت زکات در تمام روستاهای نهاوند با همکاری بخشداران تشکیلشده است و دهیاران آموزشهای لازم را برای تشویق روستاییان به پرداخت زکات دیدهاند.
وی اظهار کرد: در شهرستان نهاوند سال گذشته 700 میلیون تومان زکات جمعآوری شد که امسال با تلاش عاملان و مبلغان زکات پیشبینی میشود این رغم به یک میلیارد تومان برسد.
رئیس کمیته امداد نهاوند افزود: برای تشویق کشاورزان علاوه بر امامجمعه شهرستان از روحانیون و ائمه جماعات مستقر در روستاها نیز استفاده کردیم تا بافرهنگ سازی زمینه را برای پرداخت زکات بیشتر فراهم کنند.
وی گفت: بهمنظور تشویق کشاورزان به پرداخت زکات طرح تشویقی از سوی این اداره به اجرا درمیآید که بر اساس آن به هر میزانی که زکات پرداخت شود معادل آن اعتباری برای کمک به اجرای طرحهای عمرانی روستا از سوی کمیته امداد پرداخت میشود.
کاویانی بیان داشت: هر مقداری که زکات جمعآوری شود قسمتی در بخش عمرانی روستاها و قسمتی نیز برای کمک به ایتام و نیازمندان هزینه میشود.
وی عنوان کرد: امسال بیش از 115 نفر عامل و رابط زکات در نهاوند با ستاد زکات این شهرستان همکاری دارند و به اهالی روستاها و کشاورزان نیز معرفیشدهاند.
رئیس کمیته امداد نهاوند اظهار داشت: بافرهنگ سازی، تبلیغات، اعزام مبلغین روحانی به روستاها، تشکیل جلسات ستاد احیا زکات و همچنین هماهنگی با عاملین جهت جمعآوری زکات در سطح روستاهای شهرستان از مهمترین اقدامات این نهاد در راستای جمعآوری زکات در شهرستان نهاوند بوده است.
وی در پایان بابیان اینکه با پرداخت زکات ریشه فقر و تنگدستی در جامعه خشکانده میشود؛ گفت: با توجه به نزدیک بودن ماههای محرم و صفر که در این ماهها انگیزه پرداخت زکات بیشتر است پیشبینی میشود که میزان زکات با افزایش قابلتوجهی روبرو شود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما