وی بیان کرد: فرش نهاوند به علت دارا بودن کیفیت مناسب و طرحها و نقشههای زیبا، مشتریان بسیاری در کشورهای خارجی دارد و بیشتر فرش تولیدی شهرستان به خارج از کشور صادر میشود.
معاون فرماندار نهاوند افزود: بهمنظور رونق صنعت فرشبافی در نهاوند و بهتبع آن افزایش فروش و کسب درآمد با همکاری اداره بهزیستی و قالیبافی شهرستان کارگاه الکترونیکی تولید فرش دستباف برای اولین در غرب کشور در شهرستان نهاوند به بهرهبرداری رسید.
وی گفت: برای بهرهبرداری از این طرح 240 میلیون تومان اعتبار هزینه شده و برای 100 نفر شغل ایجاد کرده است.
سلامتی اظهار داشت: این کارگاه در مساحت 150 متر با مشارکت اداره بهزیستی و یک شرکت خصوصی از شهر تبریز در دو سالن به ارائه آموزش و تولید فرش دستباف میپردازد.
وی بیان داشت: بهزودی با مشارکت بخش خصوصی در چند روستای شهرستان نهاوند مانند بابا قاسم و بابا رستم نیز این کارگاهها احداث خواهند شد تا ضمن اشتغالزایی در روستاها زمینه توسعه این نقاط را نیز فراهم کند.
معاون فرماندار نهاوند افزود: در روش بافت فرش به روش الکترونیکی علاوه بر کاهش خطا، مهمترین مزیت آن حذف مرحله نقشهخوانی از روی نقشه کاغذی و انتخاب رنگ از میان رنگهای آویزان در قسمت بالای دار قالی است که در روش معمول بسیار وقتگیر است.
وی اظهار کرد: تعاونی قالی و فرش دستباف روستایی نهاوند بهعنوان بزرگترین تعاونی استان همدان دارای 9000 عضو است که تاکنون 2300 نفر آنها بیمهشدهاند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما