به گزارش پایگاه خبری گرو به نقل از مهر، محمد ناصر نیک بخت بعد از ظهر پنج شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان با بیان اینکه امیدواریم دولت تدبیر و امید بتواند اشتغال و رونق را به جامعه هدیه دهد، اظهار داشت: جنایاتی که این روزها از سوی مولود جعلی استکبار در غزه می افتد دل هر انسانی را به درد می آورد.
وی با بیان اینکه امیدواریم در روز قدس راهپیمایی بزرگی که در سراسر دنیا انسان های انسان تر برگزار می کنند جواب دندان شکنی به دد منشی های این رژیم اشغال گر باشد، بیان کرد: انتظار داریم امسال در روز قدس صفوف محکم تری داشته باشیم.
استاندار همدان در خصوص خرید گندم از کشاورزان نیز عنوان کرد: امسال تا پایان تیر ماه 155 هزار تن گندم از کشاورزان در استان همدان خریداری شد در حالی که سال گذشته تا پایان سال 150 هزار تن گندم خریداری شده بود.
نیک بخت با بیان اینکه هنوز فصل برداشت گندم به پایان نرسیده و پیش بینی می شود 350 هزار تن گندم از کشاورزان استان همدان خریداری شود، ابراز داشت: پیش بینی می شود تا پایان سال 700 هزار تن گندم برداشت شود که اگر 350 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شود سه برابر سال گذشته گندم خریداری شده است.
نباید اجازه دهیم که پرداخت مطالبات کشاورزان از 48 ساعت بیشتر شود
وی با بیان اینکه سال گذشته 40 روزه مطالبات کشاورزان پرداخت می شد، عنوان کرد: امسال به همت بانک سپه و وزارت جهاد کشاورزی مطالبات کشاورزان حداکثر 48 ساعته پرداخت می شود و نباید اجازه دهیم که پرداخت مطالبات کشاورزان از 48 ساعت بیشتر شود.
استاندار همدان با بیان اینکه تا پایان تیر ماه هفت و 9 دهم میلیارد تومان به کشاورزان استان پرداختی داشته ایم، ادامه داد: آمار طرح های استفاده کننده از صندوق توسعه ملی در استان همدان خیلی کم است و باید طرح ها آماده و پیگیری شود.
محمد ناصر نیک بخت با بیان اینکه بحث رکود و رونق اقتصادی را کارگروه اشتغال می تواند حل کند، بیان کرد: مسیر رکود از کانال تولید می گذرد، مسئولیت کارگروه اشتغال سنگین است و انتظار داریم که همه فعال تر عمل کنند.
وی با اشاره به دیدار خود با آیت الله نوری همدانی، اظهار داشت: آیت الله نوری همدانی از جریمه ها و دیرکردی که از طریق بانک ها اعمال می شود گلایه مند بود و بیان کرد که از قول من بگویید دریافت این سود ها جایز نیست.
استاندار همدان با بیان اینکه میراث فرهنگی، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی هر هفته و هر جلسه آمار طرح های مربوط به صندوق توسعه ملی ارائه کنند، عنوان کرد: این سه نهاد بیان کنند که در فاصله جلسات چه تعداد طرح آماده شده است.
نیک بخت با بیان اینکه سهمیه استان همدان از صندوق سهمیه خوبی نیست، بیان کرد: اگر بخواهیم اشتغال ایجاد کنیم صندوق توسعه ملی باید مورد توجه قرار گیرد که مطرح کرده طرح های خود را ارائه کنید.
وی با بیان اینکه هر هفته مدیران باید اعلام کنند که چند طرح به عقد قرارداد رسیده است، عنوان کرد: کشور در بدترین تحریم های دنیا قرار دارد اما همچنان اعلام می شود که طرح بدهید و این یعنی کشور در ثبات است.
استاندار همدان با بیان اینکه تمام تلاش ها برای تعیین تکلیف واحدهای بدهی معوقه دار به این دلیل است که وقتی مسئله معوقه واحد تولیدی حل شد واحد بتواند سرمایه در گردش بگیرد، افزود: بعیداست تا زمانی که واحدی سرمایه در گردش ندارد بتواند فعال شود.
محمد ناصر نیک بخت با بیان اینکه بانک ها خوب همکاری می کنند و هیچ ایرادی از کار بانک ها نمی توان گرفت، ادامه داد: بانک ها به قدری همراه هستند که نیاز به مصوبه ندارند.
وی با بیان اینکه مهمترین مانع را سایت بهینه یاب عنوان کرد و افزود: سایت بهینه یاب برداشته شد و در شرایط تحریم انتظار است که طرح هایی که ارائه می شود طرح های ماندگاری باشد.
استاندار همدان با بیان اینکه هیچ آمار اشتغالی که در تامین اجتماعی ثبت نشده اشتغال محسوب نمی شود، اظهار داشت: خانواده ها پر از جوانان بیکار است و امار اشتغال استان فقط باید آمار دقیق تامین اجتماعی باشد.
پس از فصل کشت همه چاه های غیر مجاز بسته شود
نیک بخت با بیان اینکه ابلاغ شده که پس از فصل کشت همه چاه های غیر مجاز بسته شود، اظهار داشت: فرمانداران شهرستان ها موضوع بسته شده چاه های غیر مجاز بعد از فصل کشت را از طریق دهیاران و بخشداران ابلاغ کنند.
وی با بیان اینکه صنعت، معدن، تجارت استان در بحث صنایع تبدیلی بیشتر کار کند، عنوان کرد: حیف است که از پنج و نیم میلیون تن تولیدات کشاورزی استان سه میلیون تن به صورت تازه از استان خارج شود، همچنین باید روی بحث گندوله سازی پافشاری داشته باشید.
استاندار همدان با بیان اینکه تمام چرخه تولید در معادن باید کامل باشد، بیان کرد: برداشت خارج از ضابطه در معادن استان بوده و گزارش ها موجود است بررسی شود تا حقوق بیت المال بازگردد.
محمد ناصر نیک بخت با بیان اینکه در استان همدان بافتی وجود ندارد که قابلیت کشاورزی نداشته باشد ولی مشکل آب وجود دارد، بیان کرد: تاکیدی بر افزایش زیر کشت وجود ندارد بلکه بر افزایش عملکرد تاکید فراوان است.
وی با بیان اینکه شرکت سحر هم تولید کننده است و هم صنایع تبدیلی را کمک می کند و هم صادر کننده است، ادامه داد: اگر صنایع تبدیلی در زمان ارز خوب ایجاد می شد اکنون مشکل زیادی وجود نداشت، هم اکنون دیر شده اما نا امید نیستیم.
نیک بخت با بیان اینکه فرماندارن شهرستان ها نیز سرمایه در گردش واحد های تعیین تکلیف شده بررسی و اگر به مشکلی برخورد کردند امار دهند، ادامه داد: فرش مسئله مهمی است چراکه اهمیت زیادی در اشتغال استان همدان دارد و باید در این خصوص از همه امکانات استان استفاده و سرمایه گذاران و صادر کنندگان به استان باز گردانده شوند.
نقشه فرش همدان باید ترویج داده شود
وی با بیان اینکه نقشه فرش همدان باید ترویج داده شود، اظهار داشت: نقشه فرش استان همدان در دنیا معروف است در نتیجه باید ترویج داده شود، ایجاد رشته های دانشگاهی فرش نیز کار خوبی است.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در ادامه با بیان اینکه فرش دستبافت هنری ناب و یادگاری ارزشمند از پیشینیان است، اظهار داشت: فرش دستبافت 25 شغل جانبی دارد که باید به این هنر توجه ویژه ای شود.
احمد بابایی با بیان اینکه قدیمی ترین، گران ترین و بزرگ ترین فرش دستبافت دنیا به ایران تعلق دارد، بیان کرد: استان همدان دارای بیشترین مرکز بافت روستایی فرش در کشور است.
وی با بیان اینکه 49 هزار و 205 بافنده فرش در تشکل ها عضو هستند، بیان کرد: 17 هزار بافنده فرش دستبافت در همدان فعالیت می کنند.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه نرخ بافت قالی برای هر نفر معادل یک و یه دهم متر است، بیان کرد: در سال گذشته براساس نرخ بافت فرش دستباف برای هر نفر باید در استان همدان 64 هزار متر مربع فرش بافته می شد که 90 درصد آن یعنی معادل 53 هزار متر مربع محقق شد.
بابایی با بیان اینکه 21 درصد بافندگان فرش دستبافت استان همدان مجوز مشاغل خانگی دریافت کرده اند، بیان کرد: قابلیت کار در منزل، امکانات و سرمایه اندک، شرایط مناسب آموزش، بیمه ارزان و غیره از جمله مزایای برای بافندگان فرش است.
وی با بیان اینکه بافت فرش تاثیر مثبتی در کاهش نرخ بیکاری دارد و از مهاجرت روستائیان به شهر جلوگیری می کند، عنوان کرد: اعتبار تخصیص داده شده به دارندگان مجوز مشاغل خانگی در سه سال اخیر هشت میلیارد تومان بوده است و 67 درصد دارندگان مجوز برای دریافت وام به بانک ها معرفی شده اند.
دیدگاه شما