به گزارش پایگاه خبری گرو به نقل از خبرگزاری فارس، برخی از مواد غذایی برای سلامت ما مفید و دارای ویتامینهایی هستند اما به دلایلی کشنده نیز هستند که باید از خوردن آنها خودداری کنید؛ این مواد غذایی بیضررند اما گاهی خوردن زیاد بعضی از آنها کشنده است.
هسته گیلاس دارای سیانور است که خوردن دوتای آن کشنده است.
برگ ریواس دارای اسید اکزالیک است که کشنده است.
بومی اندونزی است در مناطق گرمسیری جهان یافت میشود به رنگ زرد متمایل به سبز یا زرد متمایل به نارنجی است دارای 5-6 دنده و به شکل ستاره است؛ اگر ناراحتی کلیوی دارید این میوه را نخورید و به دلیل داشتن «کارامبوکسین» باعث حملات قلبی و مرگ میشود.
اگر سیبزمینی سبز رنگ یا سایههایی از رنگ سبز داشت را نخورید چون دارای «سولانین» نوعی سم است و موجب استفراغ و اسهال میشود.
نوعی گیاه در آمریکای مرکزی و جنوبی مخصوصا در آمازون وجود دارد؛ همیشه باید شسته و پخته شود در غیر این صورت میتواند در بدن به سیانور تبدیل شود.
در صورتی که لوبیا قرمز خام خورده شود حالت تهوع شدید بوجود میآورد.
خوردن گردو بیش از حد میتواند شخص خورنده را دیوانه کند.
دیدگاه شما