حباب آتشفشانی: حبابی از دود خاکستر آتشفشانی برخاسته از آتشفشان ساریچف را احاطه کرده است. آتشفشان ساریچف در شمال غربی جزیره ماتوا قرار گرفته است؛ جزیرهای که بخشی از مجمعالجزایر کوریل روسیه به شمار میرود. این مجمعالجزایر از هوکایدو ژاپن تا کامچاتکا روسیه پراکنده هستند.
بیابان رنگ شده: در بیابان سیمپسون واقع در استرالیای مرکزی، نتیجه آتشسوزی سال 2002 / 1381 به شکل زخمهای نارنجیرنگ آشکاری دیده میشود که به دلیل زمینهای ماسهای خالی از درخت بر جای مانده است.
شفقی بر فراز زمین: طی طوفانی ژئومغناطیسی، نوار سبزرنگ شفق شمالی بر فراز زمین مشغول رقص است. این عکس که مربوط به سال 2010 / 1389 است، توسط فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی گرفته شده است.
دایرههای حیات: مزارع نزدیک منطقه پردیزس در استان میناس گرایس برزیل، از فضا همچون دایرههای رنگارنگی دیده میشوند که چشم هر فضانوردی را به خود خیره میکند.
شهر ماکتی: شاید بیشتر شبیه به ماکتی غولآسا به نظر رسد، اما این عکس نمای واقعی شهر سانفرانسیسکو را طی آسمانی صاف و بدون مه، از دید مایل ماهوارهای در سال 2004 / 1383 نشان میدهد.
سیاره آبی: این عکس جزیره الوترا (Eleuthera) در باهاما را از دید ساکنان ایستگاه فضایی بینالمللی به تصویر میکشد.
بازتابهای یک فاجعه: در این عکس ماهوارهای که در ژوئن 2010 / خرداد 1389 گرفته شده است، آثار نفت پخش شده طی فاجعه نشت چاه نفت Deepwater Horizon خلیج مکزیک در سواحل جزایر پتیبویس و هورن به خوبی مشاهده میشود.
تار نور: شهر سائوپائولو برزیل که خانه بیش از 17 میلیون نفر است، در یکی از شبهای سال 2003 / 1382 همانند فانوسی در دل سیاهی خودنمایی میکند. تفاوت رنگهای موجود در عکس به دلیل استفاده از انواع مختلف لامپ برای خیابانهای شهر است.
سامانه گردشی: این عکس زیبا، جلگههای کشندی و آبراهههای بخش غربی جزایر لانگآیلند باهاما را در سال 2010 / 1389 به تصویر میکشد.
طوفان بر فراز آسیا: این عکس که سال 1999 / 1378 و از شاتل فضایی کلمبیا گرفته شده است، طوفانی تندری را بر فراز آسیا به تصویر میکشد. اگرچه محل دقیق طوفان مشخص نیست، اما هنگام گرفتن عکس شاتل در حال عبور از فراز میانمار بود.
مسیرهای خوش منظره: مهندسان رودخانهها را موجوداتی زنده به شمار میآورند، چرا که دائما مسیر خود را تغییر میدهند. مسیر فعلی و بسیاری از مسیرهای قدیمی رودخانه ریو نگرو در ناحیه پاتاگونیا آرژانتین، به زیبایی هر چه تمامتر در این عکس به تصویر کشیده شده است.
رژهای به سوی دریا: در این عکس که سال 2009 / 1388 گرفته شده است، یخچال نیومایر واقع در جزیره جرجیای جنوبی بیش از هر زمان دیگری نزدیک اقیانوس دیده میشود. جزیره جرجیا در جنوبیترین نقطه آمریکای جنوبی قرار دارد.
ساخت شهابسنگ: در این تصویر ماهوارهای، دریاچههای آب شور فصلی به خوبی ساختار برخوردی Shoemaker را نشان میدهند؛ ساختاری باستانی در استرالیا با عمر 1.7 میلیارد سال که قدیمیترین برخورد شهابسنگی شناخته شده زمین است.
مارهای دریایی: این عکس ماهوارهای که سال 2006 / 1385 گرفته شده است، پیچ و خم آبراهههای سواحل ماسهای دریای وادن را در نزدیک هلند نشان میدهد.
پرورشگاه کوهیخی: در این عکس ماهوارهای که تاریخ آن به سال 2010 / 1389 باز میگردد، یخچال ماتوسویچ مشغول زایش یخکوهههای (Iceberg) تازهای در کانالی در قطب جنوب است؛ کانالی که بین کوه لازارف و تپههای ویلسون قرار دارد.
انتهای بیابان: در انتهای شرقی صحرای آفریقا در الجزایر، تقابل تپههای ماسهای تیفرنین با فلات تینرهرت نمای زیبایی خلق میکند، که شکوه تماشای آن از آسمان چندین برابر تماشای آن از روی زمین است.
گردابهای ابری: گردابهای ابری الگوهای زیبایی را در آسمان نزدیک جزایره کیپورده در شمال غربی آفریقا ایجاد کردهاند. این گردابها در اثر یورش باد به سمت جزایر ایجاد میشود.
جریانهای تازه: جریان گدازههای تازه و تیرهرنگ، سطح آتشفشان کیلائویی هاوایی را پوشاندهاند. به عقیده مردم محلی، آتشفشان کیلائویی خانه Pele، ربالنوع آتشفشان هاوایی است.
دیدگاه شما