تازه های سایت

کد مطلب: 59359
28. مرداد 1404 - 10:04

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، رزمایش سراسری پایگاه‌های مقاومت بسیج سپاه ناحیه نهاوند با محوریت «خوداتکایی پایگاه‌های بسیج در شرایط جنگی و بحرانی» صبح امروز و با حضور فرماندهان، بسیجیان و گروه‌های تخصصی اغاز شد.  

در این رزمایش، سناریوهای مختلف مقابله با تهدیدات امنیتی، امدادرسانی در بحران، امادگی و سواد رسانه، پدافند غیرعامل، تأمین تدارکات و استمرار عملیات در شرایط قطع ارتباطات و محاصره تمرین شد. 

هدف از برگزاری این رویداد، افزایش توان رزمی، تقویت هماهنگی میان پایگاه‌ها و ارتقای آمادگی نیروهای بسیجی برای مواجهه با وضعیت‌های حساس و اضطراری عنوان شد.  

خوداتکایی، رمز موفقیت بسیج در هر شرایطی است و این رزمایش تمرینی برای تبدیل هر پایگاه به یک مرکز مستقل پشتیبانی و عملیات در شرایط سخت می‌باشد.

رزمایش با اجرای عملیات ترکیبی، برقراری سیستم‌های جایگزین ارتباطی، تأمین تجهیزات و آموزش‌های تخصصی در حال انجام است.

دیدگاه شما