به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی امام جمعه نهاوند در خطبههای این هفته نماز جمعه با اشاره به سالروز لغو قانون ننگین کاپیتولاسیون در سال ۵۸ گفت: این قانون، ملت ایران را در برابر آمریکاییها خوار و خفیف کرده بود و لکه ننگی بود که در دوران پهلوی به این کشور تحمیل شد.
وی در بخش دیگری از خطبهها اظهار داشت: مرجعیت در طول تاریخ نقش مهمی در خنثی کردن نقشههای دشمن داشته و به همین دلیل دشمنان درصدد تخریب کردن مرجعیت دینی است که در این زمینه باید هوشیار باشیم.
امام جمعه نهاوند در بخش دیگری از خطبهها با اشاره به شعار سال افزود: اقتصاد شرطی یک آفتی است که هم دامنگیر مسئولان و نظام میشود و آنها را سردرگم میکند و هم دامنگیر مردم میشود و معیشت آنها را با مشکل مواجه میکند.
وی با بیان مثالی از این شرطی شدن ادامه داد: در موضوع برجام کشور ما را شرطی کردند و همه چیز را به آن گره زدند و دیدیم در دهه ۹۰ رکود اقتصادی در کشور به وجود آمد.
محمدی اظهار داشت: وابسته بودن به نفت و تک محصولی بودن باعث ضرر زدن به اقتصاد میشود و مشکل دیگر ساختارهای تصمیمگیری است که به جای اینکه مسئولان به مواهب و توانمندیهای و نیروی انسانی بومی چشم داشته باشند به بیگانگان چشم دارند تا مشکلات ما را حل کنند و نتیجه، شرطی کردن اقتصاد میشود این مشکلاتی که مشاهده میکنید را به دنبال دارد.
وی افزود: همانطور که رهبرمعظم انقلاب گفتند؛ اقتصاد ما باید درونزا و برونگرا باشد یعنی هم با دنیا رابطه داشته باشیم اما توجه به توانمندیهای داخلی داشته باشیم تا مشکلات کم شود.
امام جمعه نهاوند گفت: راه خروج از اقتصاد شرطی، تنوع بخشی به اقتصاد و خروج از تک محصولی بودن و وابستگی نفت است؛ مثلا توجه به کشاورزی دانش بنیان باعث ایجاد اشتغال و تولید و رونق صادرات میشود.
وی ادامه داد: اصلاح ساختار مالیاتی و بودجه ای کشور دیگر موردی است که باعث ایجاد درآمد پایدار و جلوگیری از فرارهای مالیاتی میشود و نهادهای قانونگذار باید به این نکته توجه کنند که اگر این قوانین اصلاح شود خیلی از مشکلات کاهش مییابد.
محمدی اظهار داشت: تقویت تولید داخل دیگر مورد مهمی برای رشد اقتصادی است که شامل اصلاح نظام بانکی، تسهیل فضای کسب و کار و ورود بخش خصوصی با تسهیلگری مسئولان است تا شرایط را برای ورود سرمایه گذاری مهیا کنند و همچنین حذف قوانین دست و پاگیر نیز باید در اولویت باشد.
امام جمعه نهاوند گفت: به حمدالله سیاست دولت و در استان هم سیاست استاندار بر مبنا حمایت از تولید و سرمایهگذاری است و همانطور که استاندار تأکید کردند باید مجوزهای بینام را صادر کنیم و دنبال سرمایهگذار باشیم که این روند خوبی است.
وی در پایان این بخش بیان کرد: حمایت از تولیدکنندگان داخل یکی از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
محمدی در بخش دیگری از خطبهها به پیام رهبر معظم انقلاب در خصوص باز تأسیس حوزه علمیه اشاره کرد و اظهار داشت: این پیام شامل عموم حوزههای علمیه و افراد تاثیرگذار، نخبه و صاحب نظری است که برای تحقق حوزه پیشرو و سرآمد باید تلاش کنند.
وی در بخش پایانی خطبهها در خصوص مشکلات شهرستان نیز گفت: عدم استفاده از کارگران اتباع بیگانه خلاف قانون است و باید به این نکته توجه شود تا مشکلی برای کسی پیش نیاید.
امام جمعه نهاوند بیان کرد: مراسمات ختم در نهاوند نیاز به اصلاح دارد و در این مجالس قرائت قرآن باید بیشتر مورد توجه باشد تا ثوابی به روح آن مرحوم برسد و این مراسمات باید اسباب آرامش صاحبان عزا باشد.
وی خطاب به مسئولان استانی و شهرستانی اظهار داشت: حالت کمانگیزگی در برخی ادارات و مسئولیتها دیده میشود که تکلیف این عزیزان باید زودتر مشخص شود و اگر قرار است جابهجا شوند زودتر انجام شد و افراد لایقتر و شایستهتر و توانمندتر سرکار بيايند تا کارها از این حالت رکود خارج شود.
محمدی در پایان گفت: جریان انقلاب و جشنواره عمار در شهرستان، فیلمهای خوبی در خصوص شهدا و موضوعات معنوی در حال اکران دارند که از مردم و سازمانها و نهادها درخواست داریم از این موضوع استقبال کنند که آثار و برکات زیادی دارد.
دیدگاه شما