به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، محمد احمدی امروز در نشست خبری با خبرنگاران گفت: نهاوند به شهر سرآبهای خروشان معروف است و باید بتوانیم از این ظرفیت کمنظیر در راستای جذب گردشگر استفاده کنیم.
وی ادامه داد: ایجاد و توسعه زیرساختها در این مکانها میتواند موجب رونق صنعت درآمدزای گردشگری شود که باید این زمینهها آماده شوند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند افزود: این شهرستان ۱۳ سرآب خروشان و زیبا دارد و در ایام تعطیلات و در طول سال میزبان هزاران مسافر از مناطق مختلف کشور است.
وی بیان کرد: تاکنون پنج سراب گیان، گاماسیاب، ملوسان، کنگاورکهنه و فارسبان در فهرست آثار ملی کشور به عنوان میراث طبیعی ثبت شدهاند.
احمدی گفت: با پیگیریهای انجام شده و در راستای توسعه صنعت گردشگری در مناطق تفریحی نهاوند، اقدامات اولیه برای ثبت دو سرآب گنبدکبود و ورازانه در فهرست آثار ملی کشور انجام شده است.
وی افزود: این اقدام باعث جذب گردشگر و معرفی شهرستان و سرآبهای این منطقه به سایر نقاط کشور و حفظ و حراست از این طبیعتهای خدادادی میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند اظهار داشت: در این شهرستان بیش از ۳۲۰ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی، مذهبی وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: همچنین پیرو سفر وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی به نهاوند و بازدید از کارگاههای مبل و منبت روستای دهفول با پیگیری مسئولان شهرستان، تیم کارشناسی وزارت در نهاوند حضور یافت.
احمدی ادامه داد: این کارشناسان ضمن بازدید از کارگاههای منبت این روستا و با تشکیل جلسهای با حضور مسئولان شهرستان، موضوع ثبت ملی منبت روستای دهفول را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند و برای انجام این ثبت قول مساعد دادند.
وی در پایان گفت: امیدواریم با این ثبت ملی، زمینه رونق صنعت مبل و منبت شهرستان نهاوند فراهم شود چون این منطقه استعدادهای زیادی در این بخش دارد و ما آمادگی کامل برای انجام اقدامات لازم را داریم.
دیدگاه شما