به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، انقلاب اسلامی به برکت رنج جوانان شجاع در زندان های ساواک و خون پاک شهدا به ثمر رسید. "جلال" روایت زندگی یکی از همین جوان ها است که در پرتو خورشید انقلاب قد کشید و بعدها در دفاع از وطن به بار نشست. او نخستین فرمانده سپاه نهاوند بود که یکم بهمن ۱۳۳۷ در شهرستان نهاوند متولد شد. با آغاز جنگ تحمیلی در چندین منطقه جنگی دوران دفاع مقدس حضور پیدا کرد تا اینکه ۲۰ شهریور ۱۳۶۰ در منطقه سرپل ذهاب بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
شهید جلال قربانی در سال 1398 به عنوان "شهید شاخص" شهرستان نهاوند معرفی شده و همین بهانه ای برای چاپ کتابش شد. کتاب جلال به وسیله طیبه فریادرس گردآوری و به قلم فرشته سوری تدوین شده است.
در بخشی از این کتاب می خوانیم: «17 شهریور سال 57 حرکت هلی کوپترها و صدای تیراندازی به گوشمان می رسید، اما نمی دانستیم چه خبر است. هر چه که بود فشارهای پلیس بر زندانی ها کمتر شده بود.
نیمه دوم سال 57 چند گروه از زندانین را آزاد کردند که البته اسم جلال میان زندانیان بود، اما بقیه زندانی ها چه می شدند؟ با گروهی از بچه ها تصمیم گرفتیم اعتصاب کنیم تا همه آزاد شدند زیرا فقط 180 نفر زندانی سیاسی در زندان باقی مانده بودند.
دی ماه تمام شده بود. یادم نیست چندم بهمن ماه بود که رفت و آمد پلیس ها به سلول ها بسیار کم شده بود. بعد از ظهر بود که صدای شعارها را می شنیدیم؛ کم کم صدای شعارها نزدیک و نزدیک تر می شد.»
دیدگاه شما