به گزارش پایگاه خبری گرو، حسن بهرامنیا با اعلام این خبراظهار داشت: برای احداث کارخانه شمش منیزیم در شهرستان نهاوند نمونههایی از منزیم نهاوند برای کشورهای آلمان و ایتالیا فرستاده شده و اقدامات اولیه برای ساخت این کارخانه انجام شده که قرار است به زودی این کارخانه در شهرستان احداث شود.
وی تصریح کرد: عملیات ساخت این کارخانه در یک الی دو ماه آینده در شهرستان آغاز میشود و قرار است کلیه عملیات ساخت ساختمان این کارخانه طی 30 ماه انجام شود.
بهرامنیا افزود: این کارخانه با ظرفیت برداشت 12 هزار تن شمش منزیم در سال، قابلیت افزایش برداشت تا 50 هزار تن در سال را دارد و با ساخت این کارخانه برای بیش از 500 نفر در شهرستان اشتغال ایجاد میشود.
نماینده مردم نهاوند در مجلس عنوان کرد: شهرستان نهاوند با توجه به صنایع و معادنی مهمی که دارد لازم است که سرمایهگذاران بخش خصوصی در این زمینه ورود پیدا کنند تا با بهرهبرداری از این معادن و فرآوری آنها زمینه ایجاد اشتغال در شهرستان فراهم شود.
بهرامنیا بیان کرد: شهرستان نهاوند در زمینه معادن دولومیت نیز رتبه بسیار خوبی داشته و رتبه دوم و یا سوم جهان را به خود اختصاص دارد و دولومیت نهاوند که بسیار با کیفیت است و این ماده معدنی در صنایع دفاعی، ساخت ظروف چینی و غیره کاربرد دارد.
وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت و کاربردهای این معادن ضروری است که سرمایهگذارن برای سرمایهگذاری در این بخش شهرستان جذب شوند تا از این معادن بهرهبرداری شود و همچنین با فرآوری این منابع معدنی که هم در صنعت داخلی از آن استفاده شود و هم در قالب صادرات به کشورهای همجوار به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شود.
بهرامنیا تاکید کرد: با بهرهبرداری بهینه از این معادن سبب ایجاد اشتغال در شهرستان، بالا رفتن سطح صادرات در استان و سبب توسعه و رونق شهرستان از نظر اقتصادی میشود.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از پروژههای مهمی که در این زمینه مدنظر ما است پروژه سرمایهگذاری شرکت شستا و سازمان تامین اجتماعی برای بهرهبرداری از معادن دولومیت نهاوند است.
بهرامنیا افزود: در جلسهای که اخیرا با استاندار همدان در قالب مجمع نمایندگان داشتیم مقرر شد که به همراه استاندار ملاقات و جلسهای با مدیر شرکت شستا و سازمان تامین اجتماعی داشته باشیم که هر چه سر سریعتر این موضوع مهم تعیین تکلیف شود زیرا این پروژه از مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان بوده که همانطور بر روی زمین مانده است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر چند شرکت تقاضای بهرهبرداری از معادن دولومیت نهاوند را دارند و ما تلاش داریم که این موضوع تعیین تکلیف شود یا شرکت شستا بیاید ورود پیدا کند و یا اگر شستا تمایلی برای سرمایه گذاری ندارد میدان و عرصه را برای سرمایهگذاران دیگر باز کنیم.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: چند سرمایهگذار در شهرستان نیز متقاضی سرمایهگذاری در معادن دولومیت نهاوند هستند ولی ما تا وضعیت شرکت شستا مشخص شود باید صبر کنیم زیرا این شرکت متقاضی سرمایهگذاری است ولی فعلا اقدامی انجام نداده است.
وی اظهار داشت: اگر ما بخواهیم در شهرستان نهاوند ایجاد اشتغال کنیم و یک تحولی از نظر کیفی و کمی در شهرستان ایجاد کنیم در حال حاضر با پتانسیلهای نهاوند لازم است که در زمینه سرمایهگذاری در معادن شهرستان ورود پیدا کنیم.
بهرام نیا گفت: مسئولین شهرستان، فرماندار محترم، دستگاههای مرتبط مانند وزرات کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل کار و رفاه اجتماعی استان، اداره صنایع و معادن باید در این زمینه ورود پیدا کنند و با تعریف پنجره واحد در اسرع وقت مجوزهای لازم را برای سرمایهگذاران صادر و راه را برای سرمایهگذاری آنها هموار کنند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما