به گزارش پایگاه خبری گرو، آیت شیراوند با اعلام این خبر گفت: امسال نیز به منظور گندزدایی آب آشامیدنی روستاهای زیرپوشش آبفار، 13 دستگاه کلریناتور نصب و تعویض شده است و در این راستا 153 مورد از عیوب دستگاههای مذکور رفع و تعمیر شده است.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه در سال گذشته برخی شایعات آلودگی آب شرب در شهرستان نهاوند قوت گرفت، افزود: منابع آب شرب روستاهای شهرستان نهاوند هیچ مشکل میکروبی و شیمیایی ندارند.
شیراوند تصریح کرد: در شهرستان نهاوند 179 روستا وجود دارد که 111 روستای آن زیرپوشش آب و فاضلاب روستایی نهاوند و مابقی روستاها خودگردان هستند.
وی تاکید کرد: آب آشامیدنی روستاهای شهرستان نهاوند سالم و بدون آلودگی است و هرگونه شایعهای در این مورد کذب است و آلودگی تنها در شبکه ثانویه یعنی در حین توزیع به وجود میآید که به سبب استفاده بیش از حد و کاهش عمر مفید شبکه ثانویه است.
شیراوند عنوان کرد: کیفیت آب آشامیدنی روستاهای شهرستان نهاوند با نظارت شبکه بهداشت شهرستان به صورت مداوم کنترل میشود و خوشبختانه تمام منابع آب آشامیدنی روستاهای شهرستان نهاوند سالم و بدون آلودگی هستند و در صورتی که آلودگی پیش بیاید منشأ آن شکستگیهای شبکه توزیع آب است.
وی بیان کرد: رسالت آب و فاضلاب روستایی ارتقاء کیفیت آب مصرفی مشترکان است و در همین راستا بیش از 9 هزار و 800 کیلوگرم پودر پرکلرین و کپسولهای گاز کلر در سطح روستاهای شهرستان نهاوند توزیع شد و همچنین آب مصرفی روستاها به صورت مستمر و روزانه مورد پایش قرار می گیرد.
شیراوند ادامه داد: با توجه به فشار مثبت آب در شبکه شهرستان و برای کاهش این آلودگی ثانویه در شبکه چندین نوبت کلرزنی در مخازن آب مناطق شهرستان صورت گرفته است.
رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان نهاوند اظهار کرد: همچنین برای گندزدایی مجتمع آب رسانی گاماسیاب یک دستگاه الکترولیز نمک طعام خریداری و نصب شده است که این دستگاه کیفیت کار گندزدایی را افزایش میدهد و از لحاظ بهداشتی نوع ارتقاء یافته دستگاههای گندزدایی است.
شیراوند تصریح کرد: از آنجا که برخی شبکههای توزیع آب آشامیدنی در سطح روستاها دارای فرسودگی و سبب هدررفت قسمت عمدهای از آب استحصالی میشد برای جلوگیری از آلودگی آب این شبکهها بیش از 11 کیلومتر از شبکههای فرسوده را تعویض و نوسازی کردیم.
وی اشاره کرد: خوشبختانه شهرستان نهاوند نقطه پرآبی است که وضعیت خوبی دارد و کمبود آبی که در برخی از روستاهای بخش خزل وجود دارد به دلیل برداشت زیاد از منابع آبی است.
شیراوند به جمعیت زیر پوشش شبکه آب و فاضلاب روستایی اشاره کرد و افزود: اداره آبفار شهرستان نهاوند با زیر پوشش در آوردن شبکه توزیع آب 110 روستای شهرستان که شامل بیش از 68 هزار جمعیت روستایی میشود 75 درصد جمعیت کل روستاهای شهرستان نهاوند را زیر پوشش قرار داده و به آنها خدمات ارائه میدهد.
رئیس اداره آبفار شهرستان نهاوند در خاتمه بیان کرد: تعداد مشترکان اداره آبفار شهرستان نهاوند 19 هزار و 800 مشترک است و آب آشامیدنی کل روستاهای نهاوند از طریق 112 حلقه چاه، 42 چشمه و قنات تأمین میشود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما