به گزارش پایگاه خبری گرو به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، :تائید فلهای داوطلبان حضور در مجلس دهم برای فشار به شورای نگهبان ثمری نداشت و به همین دلیل دوباره هجمهها به شورای
نگهبان از سوی انحصار طلبان و آشوب طلبان در دستور کار قرار گرفته است؛ هجمه این افراد این بار به دلیل رد صلاحیت برخی از کسانی که به نظام اسلامی معتقد نیستند و یا براساس قانون
اجازه شرکت در انتخابات را ندارد، است. کاری که با هدف وارد کردن جریان نفوذی انجام میشود و آیت الله جنتی و شورای نگهبان جلوی این نفوذ گسترده را گرفته است.
دشمن انقلاب اسلامی از ابتدا برای تخریب چهرههای انقلاب 2 موضوع را نشانه گرفته بود، تهمت و استهزاء دو سلاح دشمن و دست نشاندههای داخلی آنها برای مقابله با انقلابیون اسلامی است؛ شهید بهشتی در ابتدای انقلاب مورد آماج بیشترین تهمتها از سوی دشمنان بود و در نهایت کارشان به ترور این شخصیت مبارز و انقلابی به پایان رسید. اما حمله به شخصیتهای انقلابی با شهادت شهید مظلوم بهشتی به پایان نرسید.
امام خمینی (ره) انقلابیون کشور را آماده این تهمتها و حملهها کرده بود؛ ایشان در پیام تسلیتی که درباره شهید بهشتی صادر کردند، فرمودند: بنای دشمنهای شما بر این است که افرادی که لیاقتشان بیشتر است بیشتر مورد حمله قرار بگیرند. آنها افرادی را هدف قرار میدهند که از آنها خوف دارند که مبادا یک وقتی به آنها صدمه بزنند. و این را من کراراً گفتهام که مرحوم آقای بهشتی در این مملکت مظلوم زیست. تمام مخالفین اسلام و مخالفین این کشور حمله مستقیمشان را به ایشان و بعضی دوستان ایشان کردند. مخالفین او را در کوچه و بازار و محله و صحبتهایی که همه میکردند، آن طور جلوه دادند. یک مرد صالحی را به صورت یک دیکتاتور درآوردند! و شما باید مهیا [ی] این جور مسائل باشید؛ یعنی، کشوری که نهضت کرده برای آزاد شدن و برای مستقل بودن و برای اینکه وابسته نباشد به هیچ قدرتی از شرق و غرب، باید خودش را مهیا کند برای توابعی که پیش میآید. یا باید انسان تن در بدهد به همه ذلتها و به همه زیر بار بودنها و تحت سلطه بودنها و یا اگر بخواهد مستقل باشد، باید عوارض و لوازمش را بپذیرد. (صحیفه امام، ج 14، ص 515).
اما این بار نوبت حمله دشمنان انقلاب به آیت الله جنتی است، کاری که با فرا رسیدن به ایام انتخابات اوج میگیرد و بدون پرده به این شخصیت انقلابی هجمه میکنند. آیت الله جنتی در سالهای اخیر هیچ واکنشی به این هجمه نداشته است و نه بیانیهای صادر کرده و نه هر دقیقه یک بار در رسانهها حاضر شده تا از خود و شخصیتش دفاع کند.
خدا حفظ کرد
آیت الله احمد جنتی مهرماه 93 در برنامه شناسنامه اظهار داشت: امامت جمعه من از خوزستان شروع شد. فضای خوزستان بسیار گرم و پر التهاب بود. مردم از انقلاب بسیار خوشحال و راضی بودند. البته ضد انقلاب نیز در دانشگاهها سنگر گرفته بودند. در ارتش نیز بسیاری کارشکنی میکردند. در این زمان به من گفتند که در دانشگاه نماز جمعه بخوانم، من هم تا آن زمان امامت نماز جمعه نکرده بودم و دفعه اولم بود. رفتیم دانشگاه و نماز جمعه را اقامه کردیم و مردم هم شور بسیار زیادی داشتند و نماز جمعه با شکوهی برگزار شد.
اما مسئله کرمانشاه این بود که آیتالله اشرفی که شهید شدند، پست امام جمعه در کرمانشاه خالی ماند. به من گفتند به کرمانشاه برو و نماز جمعه را اقامه کن. در کرمانشاه نماز جمعه برگزار شد؛ در کرمانشاه نیز در دادگاه انقلاب شرکت میکردم. یک مقدار وضع ناامنی نیز وجود داشت. حتی بسیاری به من میگفتند صبحها به نماز نروم زیرا من به غیر از نماز جمعه به نماز جماعت هم میرفتم اما به من میگفتند که این کار خطرناک است. اگر برای نماز صبح میرفتم به بازگشت خود مطمئن نبودم چرا که وضعیت خطرناک بود. اما خدا حفظ کرد.
تأکیدات مقام معظم رهبری به آیت الله جنتی
وی درباره خبر انصراف از نماز جمع گفت: کنارهگیری به آن معنا نبود. من چند کار داشتم و حجم کاری زیاد بود. کار اصلی من شورای نگهبان است. فعالیتهای دیگر برای من فرعی بود. از مقام معظم رهبری خواستم برخی از فعالیتها از دوش من برداشته شود که یکی از این فعالیتها نماز جمعه، یکی شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگری مجمع تشخیص مصلحت بود.
به قولی مردی و کاری. لذا تصمیم داشتم بر یک فعالیت تمرکز داشته باشم و به یک فعالیت مشغول باشم؛ مقام معظم رهبری در خصوص فعالیت شورای عالی انقلاب فرهنگی مخالفتی نداشتند و گفتند نمیخواهید نروید ولیکن در خصوص نماز جمعه گفتند که باید نماز جمعه را داشته باشی و در رابطه با تشخیص مصلحت نظام مخالفت کردند و گفتند باید بروی به عنوان شخصیت حقیقی علاوه بر شخصیت حقوقی. من گفتم برخی وقتها نماز جمعه برای من سنگین است، فرمودند فاصلههایش را زیاد کن.
صادق با مردم
آیت الله جنتی اختلافات سلیقهای موجود در بین خودش و علی جنتی، وزیر ارشاد را هم مخفی نگه نداشته و در پاسخ به پرسشی در این باره عنوان کرد: اختلاف سلیقه بین ما وجود دارد. همانطور که او نیز در مصاحبهای این مسئله را عنوان کرد؛ اختلاف سلیقه ما کم نیست؛ مثلاً از نظر اسلامی من تشخیصی دارم و ایشان آن را قبول ندارد. گاهی اوقات نیز در خصوص مسائل مباحثه میکنیم و قانع هم نمیشود.
آیت الله جنتی درباره فرزندش محمدحسین که به مجاهدین خلق پیوسته بود، میگوید:؛ یک دفعه برخلاف انتظار من یک بار در زندان حسین را آوردند؛ من خیلی دلم میخواست او را ببینم. مدتی با او بحث کردیم که اثر نداشت؛ بعد از انقلاب و آزادسازی وی در خانه مدتی با او صحبت کردم و این صحبتها دلسوزانه و پدرانه بود ولیکن تحت تأثیر رجوی قرار گرفته بود. آنها زیاد رویش کار کردند و صحبتهای من در نهایت اثرگذار نبود.
وی افزود: ما به اسلام و انقلاب و نظام بیش از فرزند علاقهمند هستیم؛ فرزندی که راه خود را از ما جدا میکند طبیعی است که…
استغفار از تائید صلاحیت بی صلاحیتها
وی درباره تأئید صلاحیت برخی از نمایندگان در مجلس ششم بیان کرد: برخی مواقع خودمان اشتباهاتی کردیم و بعد از پی بردن به اشتباه اعلام کردیم. در مجلس ششم افرادی را که صلاحیت نداشتند تائید کردیم؛ از ما ایراد میگرفتند که سختگیری میکنید و باید شرح صدر داشته باشید و اجازه دهید افراد دیگر وارد عرصه شوند. تکرار این ایرادات سبب شد باور کنیم باید قدری توسعه دهیم.
آیت الله جنتی اظهار داشت: خیلی از افراد طرفدار همینها که تأیید شدند و کسانی که در جریان دیگری فکر میکردند و فکر آنها همانند ما نبود و معتقد بودند باید در خصوص مسائل انقلابی با شرح صدر برخورد شود و در نهایت انقلابی فکر نشود. مثلاً در بررسی صلاحیتها میگفتند چرا عدهای را رد میکنید. چرا دوستان آنها را رد کردهاید.
وی در پاسخ به این پرسش که به همین دلیل کمی سر آن انتخابات بازتر گرفتید؟، عنوان کرد: بله، ما گفتیم تجربه کنیم بسیاری را تائید کردیم و بعدها به اشتباه خود پی بردیم و بارها از اشتباه خود استغفار کردم و این مسئله را در تریبونها اعلام کردیم.
نحوه احراز صلاحیتها
آیت الله جنتی در پاسخ به این پرسش که نحوه بررسی اسناد و مدارک برای احراز صلاحیت انتخابات به چه صورت است؟، گفت: روال اینگونه است که ما باید صلاحیت را احراز کنیم. یعنی ما باید این را احراز کنیم که این فرد شرایطی را که در قانون مجلس آمده است را دارد و تائید صلاحیت به این معنا است که شورای نگهبان شهادت میدهد شرایط لازم را دارد؛ این کار سخت و سنگینی است.
وی عنوان کرد: صلاحیت و عدم صلاحیت برخی به راحتی قابل تشخیص است؛ چون نسبت به این افراد شناخت وجود دارد. اینها بحث ندارد. برای کسانی که شناختی که به راحتی همه بشناسند وجود ندارد از منابعی که در دسترس ما گذاشتهاند نظرخواهی میکنیم؛ از منابع مورد نظر که برایمان گذاشتند در خصوص سوابق این افراد استعلام میکنیم که مثلاً فلانی با این مشخصات در وزارت کشور ثبت نام کردهاند شما چه سوابقی از اینها دارید. بعد اینها جواب میدهند و هر کدام اطلاعاتی میدهند. با جمع آوری اطلاعات جمعبندی صورت میگیرد؛ علاوه بر این به کمک نیروهایی که در شهرستانها داریم اطلاعات خود را تکمیل میکنیم.
دبیر شورای نگهبان بیان کرد: منابع اطلاعاتی نیروهای ما در شهرستانها از اطلاعات وزارت اطلاعات کمتر نیست؛ بانک اطلاعات داریم و منابع اطلاعاتی داریم. این افراد برای این کار آموزش دیدند تا اطلاعات غیر مستند ارائه ندهند و شایعات را مطرح نکنند. گزارشات این نیروها برای ما مفید است چرا که محلی هستند و اینها به سوابق انقلابی، دینی و… افراد آگاهی دارند.
به گزارش رهیاب، دشمنان وقتی دیدند که آیت الله جنتی برای انقلاب اسلامی به فرزندش دل نبست و اسیر دنیال نشد، هجمه به وی را در دستور کار قرار دادند و سعی کردند که با استهزاء و تمسخر جلوی اقدامات انقلابی وی را بگیرند. اما این تلاشها ثمری نداشت، چرا که آیت الله جنتی در این باره معتقد است: این موضوع قطعا برای من یک توفیق است» حضرت امام فرمودند که اگر آمریکا از ما خوشحال بود در خودمان شک کنیم. اگر او با ما دشمنی کرد حقانیت خودمان را باور کنیم. به نظر من اگر کسانی که تخریب می کنند حزب اللهی باشند نمازشب خوان باشند آدم باید در خودش شک کند. اما اگر افراد بی مبالات تخریب می کنند این اتفاقا مایه خوشحالی است. انسان از مذمت افراد صالح باید برای خود نگران شود.
اقدام به تخریب جایگاه حقوقی شورای نگهبان و هجمه به این شورا از سوی دشمنان امری متصور است اما همگامی برخی از افراد داخلی در این راه برای فشار به شورای نگهبان این موضوع را در ذهن تداعی میکند که ماشین تخریب شهید بهشتی این بار برای عبور از انقلاب اسلامی به آیت الله جنتی هجوم برده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما