علی کرم پیرزادی مسئول تهیه و توزیع این نذری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری گرو، با بیان این مطلب افزود: ماه رمضان، ماه خودسازی و ماه امتحان انسانها در گذشتن از امیال و خواستههای خود بوده که بهترین فرصت برای بازگشت به سوی رحمت الهی است.
پیرزادی افزود: در روستای تکه از توابع بخش مرکزی نهاوند همه ساله در شب شهادت امام علی (ع) با همکاری جوانان و بانوان عضو پایگاه بسیج و کانون فرهنگی و هنری روستا، به پخت حلیم نذری به تعداد 1200 نفر اقدام میکنیم.
پیرزادی در ادامه گفت: از ویژگیهای سفره نذری این است که مردم از تمام اقشار از یک نوع غذا استفاده میکنند و فقیر و غنی در کنار هم هستند.
وی افزود: هزینه این سفره افطاری توسط مردم روستای تُکه و خیرین جمعآوری شده بود که حدود 3 میلیون تومان برای این ضیافت هزینه شده است.
پیرزادی بیان کرد: یکی از اهدافی که سفره نذری در سطح روستای تکه برپا و پهن میشود این است که امام علی(ع) دست نیازمندان و فقرا را میگرفت اینجا هم مردم فقیر و هم مردم غنی و ثروتمند از این سفره استفاده میکنند.
وی عنوان کرد: یکی از برکات این ضیافت صله رحم و دیدار با خانوادههای معظم شهدا و مددجویان کمیته امداد و بهزیستی است و همنشینی با آنها در این سفره بابرکت موجب دلجویی از مددجویان و سایر افراد میشود.
پیرزادی خاطرنشان کرد: برنامههای قرآنی و نوحه خوانی و توصیههای فرهنگی و دینی توسط روحانی مستقر در روستا از دیگر برنامههای این سفره افطاری است.
روستای تکه نهاوند در 8 کیلومتری جنوب غربی شهرستان نهاوند واقع است و از روستاهای بسیار فعال در مناسبت های مذهبی و دینی است.
دیدگاه شما