کد مطلب: 14742
30. آبان 1392 - 16:38
یادواره شهدای مهندس نهاوند برگزار شد
پایگاه خبری گرو : با حضور فرمانده سپاه استان یادواره 4 شهید مهندس شهرستان نهاوند برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری گرو ، سردار غلامعلی ابوحمزه فرمانده سپاه انصار الحسین (ع) همدان در این مراسم با اشاره به نقش شهدا در پيروزي دفاع مقدس اظهار داشت: شهدا با نيت ياري دين خدا در ميدان‌هاي نبرد حاضر شدند و امروز استمرار راه شهيد، شناخت اهداف والاي شهداست.

وی با اشاره به اینکه در طول تاریخ، مهم‌ترین هدف دشمن ضربه زدن به امام و ولایت فقیه بوده است،تصریح کرد: در تمام تلاش‌ دشمن اصل ولایت فقیه مورد تهاجم قرار گرفت.

وی گفت :جریان های انحرافی و شبهه بر انگیزی در طول تاریخ به اسلام ضربه زده اند که نمونه ای از این شبه ها را در جنگ نهروان ، واقعه کربلا و دوران انقلاب مشاهده کردیم که باعث ایجاد شک و دو دلی در بین اصحاب و حتی یاران نزدیک امامان معصوم شد و مانع دفاع آنها ازامام بر حق شد .

ابوحمزه ولايت را امانت گرانقدر شهدا دانست و خاطر نشان كرد: ولايت امانت شهداست و ما بايد حافظ امانت شهدا باشيم، شهدا در وصيت‌نامه‌هاي خود پاسداري از ارزش‌هاي انقلاب و اطاعت از ولايت را بر رهروان خود سفارش كرده‌اند.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان با اشاره به توطئه‌های دشمنان برای ضربه‌زدن به اسلام و شیعیان گفت: دشمنان با ایجاد فرقه‌های انحرافی و تبلیغ آنها از شبکه‌های متعدد قصد دارند به مقابله با اسلام بپردازند.

وی گفت : استکبار جهانی و کشورهای عرب منطقه مخصوصا عربستان ، پول های نفتی خود را خرج آموزش تروریستها می کنند و به قول خود می خواهند از اسلام دفاع کنند در صورتی که هدف وهابیت و صهیونیست ها از نا امنی در منطقه درگیر کردن مسلمان با همدیگر است .

وي در ادامه سخنان خود خاطر نشان كرد: امروز دشمن، مغزها، قلب‌ها و افكار ملت ايران را نشانه رفته است و ملت ايران بايد با ارتقاي توان فرهنگي و سياسي خود، موجبات ياس و نااميدي دشمنان را همانند گذشته فراهم کند.

یادواره شهدای نهاوند
پایگاه خبری گرو
فرمانده سپاه استان
سردار ابو حمزه
سایت گرو
اخبارل نهاوند
شهدای مهندس نهاوند
یادواره شهدای مهندس نهاوند برگزار شد
شهیدان صمد مومنی ،نورالله سوری ،غلامرضا شهبازی و کامران علی بخشی 4 شهید مهندس نهاوند هستند