کد مطلب: 58714
24. ارديبهشت 1404 - 8:44
رئیس ثبت اسناد و املاک نهاوند خبر داد:
۲۸ اردیبهشت آخرین مهلت تبدیل اسناد تک‌برگ
رئیس اداره ثبت اسناد و املاک نهاوند با اشاره به اینکه اسناد دفترچه‌ای باطل شده‌اند، گفت: شهروندان برای تبدیل اسناد دفترچه‌ای به سند تک‌برگ فقط تا ۲۸ اردیبهشت مهلت دارند.

حمیدرضا حجتی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری گرو نهاوند، گفت: شهروندان برای تبدیل اسناد دفترچه‌ای به سند تک‌برگ هرچه سریعتر اقدام کنند چون اسناد دفترچه‌ای باطل شده‌اند.

وی اظهار داشت: به دلیل باطل شدن اسناد دفترچه‌ای همشهریان اعم از شهرها و روستاها فقط تا ۲۸ اردیبهشت فرصت دارند  تا اسناد دفترچه‌ای خود را به اداره ثبت اسناد نهاوند تحویل دهند.

حجتی بیان کرد: تاریخ ذکر شده به هیچ وجه تمدید نمی‌شود و مردم از تاریخ ۲۹ اردیهشت باید برای تبدیل اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگ به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند.

وی ادامه داد: مراجعه به دفتر اسناد رسمی مستلزم صرف هزینه و زمان زیادی است ولی همشهریان با مراجعه به اداره ثبت اسناد می‌توانند به سرعت کار خود را انجام دهند.

 رئیس اداره ثبت اسناد و املاک نهاوند گفت:  با توجه به استقبال زیاد مردم، همشهریان می‌توانند از ساعت ۶ صبح اسناد دفترچه‌ای خود را به اداره ثبت اسناد نهاوند تحویل دهند.

حجتی اظهار داشت: دهیاران روستاها و سایر مردم در شهر نهاوند با شماره 09183549200 فرزین‌پور و سلگی به شماره 09120630228 نقشه‌بردار تماس بگیرند تا آن‌ها در اسرع وقت نیروهای خود را برای تحویل اسناد و نقشه‌برداری اعزام کنند.

وی بیان کرد: در این طرح، صدور سند با یک سوم هزینه و بدون هزینه اضافی انجام خواهد شد.