کد مطلب: 49018
21. بهمن 1400 - 7:08
توضیحات پلیس فتا نهاوند در خصوص پیامکی که برای همشهریان ارسال شده است

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، پلیس فتا نهاوند در خصوص پیامک هایی که امروز برای تعداد زیادی از همشهریان ارسال شده است توضیحاتی داده که در ادامه می خوانید:

این پیامک که امروز به صورت گسترده به تلفن های همراه نهاوند ارسال شده است، جعلی است مواظب باشید.

راهکار تشخیص پیامک واقعی از پیامک جعلی چیست؟
1- حتما به سرشماره ارسال کننده پیامک دقت کنید چرا که پیامک های ابلاغیه از شماره های شخصی ارسال نمی شوند.

2- پیامک های واقعی هیچ گونه لینکی ندارند و از سرشماره adliran ارسال می‌شود.

3- ابلاغیه های قضایی برای شهروندانی که قبلا در سامانه ثنا به آدرس SANA.ADLIRAN.IR ثبت نام کرده اند به صورت پیامک و برای شهروندانی که در سامانه مذکور ثبت نام نکرده اند به صورت کتبی ارسال خواهد شد.

 این پیامک حاوی ویروس و بدافزار است بعد از کلیک کردن یک برنامه بر روی گوشی شما نصب می‌شود و به صورت خودکار برای اطرافیان پیامک ارسال می‌شود پس مراقب باشید در صورت دریافت سریعا پیامک را حذف نمایید.

 هشدار پلیس در خصوص ارسال پیامک های« شکایت علیه شما »

حسین بشری معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس استان همدان در خصوص این موضوع اعلام داشت مجرمین سایبری با هک کردن تلفن افراد ؛ از طریق شماره این افراد پیامکی با عنوان شکایت علیه شما بهمراه یک لینک ارسال میکنند و افراد را ترغیب به بازکردن لینک می نمایند .

این مقام انتظامی افزود:در صورت باز نمودن لینک احتمال اینکه گوشی فرد آلوده شود وجود دارد ضمن اینکه در ادامه با ورود به درگاه های بانکی جعلی  و وارد کردن مشخصات کارت بانکی ؛ از حساب فرد برداشت صورت خواهد گرفت .

بشری افزود به شهروندان توصیه میکنیم در صورت دریافت این پیامک حتی از شماره تلفن دوستان و آشنایان به هیچ عنوان روی لینک کلیک نکنند و سریعا پیام را حذف نمایند

 

تصاویر تکمیلی: