کد مطلب: 46228
13. خرداد 1400 - 11:21
بازدید مدیرکل زندان‌های همدان از زندان نهاوند
مدیرکل زندان‌های همدان از زندان نهاوند بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های همدان، رضا ذوالفعلی‌نژاد در زندان نهاوند حضور یافت و از نزدیک در جریان اقدامات انجام‌شده آن مجموعه قرار گرفت.

وی پس از بازدیدی که در بدو ورود از آشپزخانه و انبار مواد غذایی داشت، در قسمت پذیرش و آمار رایانه و همچنین افسر نگهبانی زندان حضور یافته و ضمن دیدار با کارکنان مربوطه، به نظارت و بررسی امور جاری واحد آمار و رایانه و دفاتر افسر نگهبانی پرداخت.

این مقام مسئول در ادامه از قسمت‌های مختلف داخلی زندان شامل قرنطینه، بند 1 و بند 2 بازدید و به دیدار چهره به چهره با مددجویان بند جوانان پرداخت و در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت و رهنمودهای لازم را ارائه کرد.

ذوالفعلی‌نژاد طی سخنانی در جمع مددجویان اظهار کرد: سعی کنید که ساعاتی را در زندان به خود اختصاص دهید و به این فکر کنید که چرا هم‌اکنون در زندان حضور دارید، درصورتی که می‌بایست در کانون گرم خانواده می‌بودید. به هر عنوان و هر دلیلی به زندان معرفی شده‌اید، باید با صبر، بردباری و توکل بر خدای متعال به تهذیب نفس پرداخته و از توفیق توبه و بازگشت به خدای خویش غافل نشوید و بدانید درصورت توبه واقعی، برکات و توفیقات الهی به فرد توبه‌کننده نازل خواهد شد.

وی در ادامه خطاب به مددجویان بیان کرد: از فرصت‌هایی که زندان در زمینه برنامه‌های فرهنگی و اشتغال دراختیارتان قرار می‌دهد، نهایت استفاده و بهره‌برداری لازم را داشته باشید و در کلاس‌های فرهنگی و اشتغال شرکت فعال کنید و همچنین در هنگام مرخصی و رأی باز شدن، نسبت به صیانت و خودمراقبتی اهتمام ویژه داشته باشید و از فرصت مرخصی و رأی باز شدن برای رفع مشکلات خود و خانواده استفاده کنید.

مدیرکل زندان‌های همدان توضیحاتی درخصوص تسهیلات حقوقی از قبیل عفو موردی و مشروط، شرایط استفاده از مرخصی و رأی باز شدن به مددجویان ارائه کرد.

در این بازدید که حدود 6 ساعت به طول انجامید، مدیرکل زندان‌های همدان در پایان از پروژه‌های در دست ساخت زندان نهاوند نیز بازدید و رهنمودهایی را در این زمینه ارائه کرد.