کد مطلب: 21282
15. شهريور 1393 - 8:40
داعش و گروه های تکفیری در خدمت تامین منافع استکبار جهانی و صهیونیست ها هستند
فرمانده سپاه انصار الحسین(ع) همدان گفت: داعش و گروه های تکفیری در خدمت تامین منافع استکبار جهانی و صهیونیست ها هستند.

DSC05180

به گزارش پایگاه خبری گرو، سردار غلامعلی ابوحمزه در همایش مشترک ائمه جمعه و جماعات و فرماندهان حوزه ها و پایگاه های بسیج شهرستان نهاوند گفت: ریشه تفکر گروه های تکفیری و الحادی ضدیت با نظام مقدس جمهوری اسلامی است و این گروهک ها در خدمت تامین منافع استکبار جهانی و صهیونیست ها در منطقه هستند.

وی افزود: سازمان های جاسوسی صهیونیست ها به کمک دولت های مرتجع عرب منطقه تعدادی انسان افراطی را آموزش داده و آنها را تجهیز کرده و به جان مسلمانان انداخته اند و آنها به نام اسلام بدترین جناباپت را در حق کودکان و زنان مسلمان انجام می دهند و چهره اسلام را خشن جلوه داده و از این موضوع بهره برداری می کنند.

فرمانده سپاه استان همدان گفت: مستکبران با استفاده از رسانه هایی که در اختیار دارند، جنایات گروه تروریستی داعش را به عنوان اسلام خشن در دنیا معرفی می‌کنند و دشمنان برای حفظ منافع خود در کشورهای اسلامی و منطقه از انجام هیچ جنایتی دریغ نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه جنایات تکفیری ها به زودی دامن گیر کشورهای حامی آنها خواهد شد اظهار کرد: این ویژگی ظلم است که پایدار نخواهد ماند و بعد از مدتی طغیانگری رو به افول می کند و سرانجام نابود می شود.

سردار ابوحمزه با اشاره به پیروزی اخیر مقاومت اسلامی فلسطین گفت: رژیم صهیونیستی در چندین نوبت در جنگ های 8 و 22 روزه و اخیرا در جنگ 51 روزه طعم تلخ شکست از مقاومت را چشیده است و این رژیم نامشروع بیش تر از گذشته منزوی شده است.

 وی با اشاره به سکوت مرگبار مجامع بین المللی در قبال جنایت صهیونیست ها در غزه بیان داشت: امریکا و رژیم صهیونیستی هیچ اهمیتی برای سازمان ملل و شورای امنیت قائل نیستند که این موضوع را در جنگ اخیر غزه به عینه مشاهده کردیم .

فرمانده سپاه انصار الحسین(ع) همدان افزود: در حال حاضر اولویت اصلی مردم در کمک به محور مقاومت در سوریه، عراق و غزه باشد چون برادران مسلمان ما در این مناطق به سختی زندگی می کنند و با کمبود شدید خوراک، پوشاک و دارو مواجه هستند و ما مسلمانان باید بر اساس آموزه های دینیمان به این مردم کمک کنیم.

وی گفت: مردم ولایی شهرستان نهاوند در سال های قبل از انقلاب با تقدیم شهدای گروه ابوذر و در بعد از انقلاب هم با حضور مستمر در جبهه ها و تقدیم بیش از 800 شهید پایبندی خود به نظام و انقلاب را نشان دادند و در بحث کمک به محور مقاومت نیز انشا الله نقش خود را به خوبی ایفا می کنند.

ائمه جمعه نهاوند
خبر مهم نهاوند
داعش
روز نهاوند
خبر روز نهاوند
سایت گرو
سردار ابوحمزه
نهاوند